inschrijven

Hoe inschrijven? 

Om ons pedagogisch project zo goed mogelijk te kunnen uitbouwen, werken wij standaard met een maximum inschrijvingscapaciteit van 12 leerlingen per leeftijdsgroep (geboortejaar).
Aan elke inschrijving gaat steeds een intakegesprek vooraf.

Wij geven de voorkeur aan een individuele benadering van elke nieuwe ouder/leerling.
Voor een intake maken wij graag 1,5 uur tijd voor u vrij om het pedagogisch project toe te lichten, het schooldomein te verkennen en een bezoek te brengen aan de klassen.
De intakegesprekken gaan steeds door tijdens de schooluren, zodat u de klaswerking "in actie" kan zien.

Indien u uw zoon/dochter graag bij ons in school wilt inschrijven, kan u best telefonisch contact opnemen met onze school om een afspraak te maken.
Wij zijn bereikbaar op het nummer: 013 52 13 42.

Voor meer informatie over de regelgeving rond inschrijvingen in het basisonderwijs, klik hier

Organisatie inschrijvingen schooljaar 2020-2021

Beste (toekomstige) Daltonouder(s),

De inschrijvingsperiode voor het schooljaar 2020-2021 start op maandag 3 februari 2020 om 08.35 stipt. Dan begint de voorrangsperiode voor de inschrijvingen van broers en/of zussen en kinderen van personeel.
Deze loopt van maandag 3 februari tot en met vrijdag 21 februari 2020. Het is erg belangrijk om tijdig in te schrijven, want het is dit jaar een zeer korte voorrangsperiode.
Vanaf 2 maart 2020 starten de vrije inschrijvingen.
Tijdens schoolvakanties, de pedagogische studiedag en weekends wordt er niet ingeschreven.
Heb je nog vragen of wil je graag wat meer uitleg i.v.m. onze Daltonwerking, neem dan gerust contact met ons op via info@daltonschooldetalentuin.be